Helaas niet meer beschikbaar (verkocht)

Kerkwoningen

modern wonen in karakteristieke ruimten

Kerkwoning A

Helaas niet meer beschikbaar (verkocht)

Kenmerken

Type woning Appartement
Vraagprijs Verkocht
Beschikbaarheid status 0 beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Balkon
Eigen berging
Voldoende parkeergelegenheid
Vloerverwarming
Luxe keuken
Luxe badkamer
Behangklaar
Vrij op naam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 83 mtot 119m2
Tuin 30 mtot 138m2

Terwijl de geur van verse koffie je tegemoet komt, kijk je op een zonnige dag naar de voormalige Sint Servatiuskerk. De openslaande deuren en het gebruik van stoere materialen verraden de moderne en originele inrichting van de woningen voor je. Je klapt je laptop dicht en loopt onder de schaduw van de grote, oude beuk vandaan. Wat ga je hierna doen? Een stuk hardlopen in de bossen of shoppen in het centrum? Het kan allebei, want dit is jouw plek. Jouw huis in de compleet omgebouwde kerk in Wijbosch.

Laat je droom uitkomen

Wil jij wonen in een prachtig monumentaal pand, dat vanbinnen van alle moderne gemakken is voorzien? Dicht bij de natuur wonen, maar ook snel in de stad zijn? Creatief met je inrichting bezig zijn, maar je niet druk maken om het onderhoud? Dan is De Beukenhof dé plek voor jou! In de voormalige Sint-Servatiuskerk worden dertien ruime woningen gecreëerd. Het oude pand wordt helemaal gestript, waarna er moderne woningen voor in de plaats komen. Het gebouw is straks van zijn religieuze karakter af, op de mooiste en meest bijzondere elementen na natuurlijk. Die behouden we, zodat er een unieke mix van klassiek en modern ontstaat.

Wonen met karakter

Kies voor een woning die bij je past. Negen kerkwoningen bestaan uit meerdere verdiepingen, maar er zijn ook vier woningen die alles op één woonlaag hebben. De hoge plafonds, een achterpui over de volle breedte van de woning, de dubbel openslaande deuren en een open nok in de slaapkamer zorgen voor een perfecte combinatie van licht, ruimte en functionaliteit terwijl de gevels van cortenstaal en het gebruik van stoere materialen zorgt voor een moderne en industriële look. Ga je voor een stoere inrichting of is een landelijke stijl meer jouw ding? Geen probleem, de kerkwoningen lenen zich prima voor iedere stijl. Creëer jouw eigen plek en speel met de ruimte.

Puur natuur

Alle kerkwoningen beschikken oven een eigen tuin of balkon. Hier kom je helemaal tot rust of geniet je juist met vrienden en familie van een lekkere barbecue. Eén ding is zeker: over het onderhoud hoef jij je geen zorgen te maken. Het onderhoud van de tuin aan de buitenzijde valt namelijk onder het parkonderhoud. Een hovenier zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Ook bij de bewoners die geen groene vingers hebben dus. Biedt je tuin niet voldoende ruimte? Dan is het Wijboschbroek, dat op steenworp afstand ligt, je tweede achtertuin waar je volop kunt rennen, mountainbiken en wandelen.

Plankgas naar huis

Het is goed toeven in de kerkwoningen. Gelukkig ben je vanuit je werk zó weer thuis. En wil je juist een keer weg? Dan ben je er zo. Met de stad en meerdere belangrijke wegen binnen handbereik is Schijndel een ideale woonplaats.

In het hof bij je woning is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er is zelfs gedacht aan oplaadpunten voor elektrische auto’s. Parkeer jij binnenkort je auto voor je nieuwe thuis?

Instappen en klaar!

Nog niet overtuigd van wat een kerkwoning in De Beukenhof te bieden heeft? Misschien dat één van de onderstaande punten je kan overtuigen. De kerkwonigen worden zo compleet geleverd, dat jij je eigenlijk alleen nog maar druk hoeft te maken om de inrichting. Die laten we namelijk helemaal aan jou over. Maar waar kun je sowieso op rekenen als de kerkwoning binnenkort van jou is?

  • Eigen berging
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Vloerverwarming
  • Luxe keuken
  • Luxe badkamer
  • Behangklaar
  • Vrij op naam

Bekijk de woning in 360°

NVM Makelaar
Meierijstad Makelaardij
Bel 073-5442100

Jochem Kroon
NVM Makelaar 
Meierijstad Makelaardij
073-5442100
info@demakelaarvanhier.nl