08-12-2016

Voortgang bouw kerkwoningen

Na de rij- en patiowoningen beginnen nu ook de kerkwoningen in De Beukenhof vorm te krijgen: de fundering is gestort, en binnenkort zal ook de begane vloer gestort worden. Nog voor het einde van het jaar zullen de eerste wanden worden geplaatst.

Terwijl de rij- en patiowoningen al een tijdje echt vorm hebben, wordt er ook aan de kerkwoningen hard gebouwd. De voormalige Servatiuskerk in Wijbosch moet omgetoverd worden in dertien prachtige, ruimtelijke woningen. Een leuke uitdaging, waarbij de mooiste elementen van de kerk blijven behouden. En de rest? Die maakt plaats voor nieuwere zaken. Zo ontstaan er woningen die van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Realisatie van begane vloer
Nadat er in oktober al ruimte werd gemaakt voor een mooie ingang, wordt momenteel de fundering gestort. Dit betekent dat, wanneer alles volgens planning blijft verlopen, de begane vloer als voor het kerstreces gestort kan worden.

Plaatsen van de eerste wanden
Toen de eerste belangrijke stappen in de (ver)bouwing van de Servatiuskerk in oktober werden gezet, was al goed te zien hoe groot en breed de kerkwoningen zouden worden. Maar voor het einde van het jaar zullen de eerste contouren van de woning al écht te zien zijn! De wanden van deze woningen zullen namelijk voor oud en nieuw geplaatst worden.

Kerkwoningen in 2017 gereed
Wanneer de fundering, begane grond en wanden gereed zijn voor de jaarwisseling, kunnen er in 2017 flinke stappen worden gezet.

Wonen in De Beukenhof
Ben je benieuwd naar deze unieke woningen? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.