16-10-2016

Belangrijke stappen in (ver)bouw kerk en flinke vorderingen woningen

Nog maar vijf maanden geleden, op 13 mei 2016, ging de bouw van De Beukenhof pas officieel van start. In een paar maanden is er al ontzettend veel gebeurd.

In juni werden alle eerste verdiepingen gelegd en casco houten skeletten opgebouwd, in juli werd het hoogste punt bereikt en nu kunnen we met trots zeggen dat alle patio’s en rijhuizen al bijna wind- en waterdicht zijn. Het tempo zit er dus goed in!

Sfeervol wonen op een volwassen hof
Op het terrein van De Beukenhof was eerder dit jaar nog niets te zien van het plan dat nu al aardig vorm begint te krijgen. De bouw van de dertien woningen naast de kerk is echter zo snel gegaan dat we ons inmiddels al niet meer voor kunnen stellen hoe het terrein eruit zag zonder de rijwoningen en patiowoningen die er nu staan. Omdat de nieuwbouwwoningen van De Beukenhof allemaal verkocht zijn, zullen veel toekomstige bewoners blij zijn met dit bericht. Het ziet ernaar uit dat zij binnen de kortste keren in hun nieuwe woning kunnen trekken!

Woningen wind- en waterdicht
De woningen beginnen al echt vorm te krijgen en iedereen die over het terrein loopt kan zich een voorstelling maken van het hof als het straks helemaal af is. De vloeren van de rij- en patiowoningen waren enkele maanden geleden klaar. De rijwoningen werden al snel daarna voorzien van hun tweede verdieping, terwijl voor de patiowoningen eerste een casco houten skelet werd opgebouwd. Onlangs werden de woningen ook daadwerkelijk wind- en waterdicht gemaakt.

Bouw in de kerk gestart
Niet alleen aan de rij- en patiowoningen wordt hard gewerkt. De kerk, die een groot onderdeel is van het project, is ook langzaam aan het veranderen. De bouw in de kerk is gestart en er wordt ruimte gemaakt voor een mooie ingang. Nu de eerste belangrijkste stappen in de (ver)bouw van de kerk zijn gezet, is al goed te zien hoe breed en groot de kerkwoningen worden. Wil je weten hoe het is om in zo’n kerkwoning te wonen? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Benieuwd naar de vorderingen? Bekijk dan hier meer foto's!