19-07-2016

Pannenbier! Hoogste punt nieuwbouw bereikt

Na drie maanden van hard werken is deze week het hoogste punt van het buitenterrein bereikt. Nadat de fundering in april werd gestort ging de bouw van De Beukenhof op 13 mei officieel van start.

De Beukenhof krijgt vorm
De Beukenhof krijgt al steeds meer vorm. Nu de nieuwbouwwoningen zelfs hun hoogste punt hebben bereikt is het tijd voor Pannenbier! Het dak van de nieuwbouwwoningen geldt niet als het hoogste punt van het complete plan. In De Beukenhof blijven de kerk en bijbehorende toren behouden. Ondanks het feit dat de kerktoren officieel het hoogste punt van De Beukenhof is, vinden we het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouwwoningen ook een feestje waard.

Bouw nieuwbouwwoningen neemt een vlucht
Tot een paar weken geleden was op het terrein van De Beukenhof nauwelijks zichtbaar dat er mooie woningen zouden komen te staan. Na het storten van de fundering, in de laatste week van april, ging het echter snel. Op 13 mei werd gestart met de bouw van dertien woningen die samen het buitenterrein van De Beukenhof vormen. Binnen een maand werden de contouren van De Beukenhof al goed zichtbaar.

Voltooiing van de eerste verdiepingen
Enkele weken geleden waren de rijwoningen en patiowoningen helemaal klaar om de vloeren van de eerste verdieping te leggen. Vervolgens werd er hard gewerkt om ook de tweede verdieping te kunnen voltooien. Voor de patiowoningen verliep de bouw iets anders; hier werd eerst een casco houten skelet voor opgebouwd.

Tijd voor Pannenbier
Inmiddels is het hoogste punt van de rijwoningen en patiowoningen bereikt en zijn de huizen wind- en waterdicht. Daar mag op geproost worden! De nieuwbouwwoningen al zijn voor de aanvang van de bouw allemaal verkocht. Het bereiken van het hoogste punt is dus niet alleen voor de opdrachtgevers en bouwers een feest, maar ook voor de toekomstige bewoners.

Wonen in De Beukenhof
Ook geïnteresseerd in De Beukenhof? Neem dan snel contact met ons op. Op dit moment zijn er nog maar enkele kerkwoningen beschikbaar.