12-05-2016

Alleen nog kerkwoningen beschikbaar!

Bijna alle Beukenhof bewoners zijn bekend. Bijna, want er zijn nog een aantal kerkwoningen beschikbaar. Alle patiowoningen en twee vrijstaande woningen zijn verkocht.

Ook een bewoner worden van De Beukenhof? Dan heeft u alleen nog kans in de kerk. Wees er snel bij, want ook daar gaat het hard!

Een kerkwoning is ideaal voor iedereen die wil wonen in een prachtig monumentaal pand, dat vanbinnen van alle moderne gemakken is voorzien. Bewoners van De Beukenhof wonen bovendien dicht bij de natuur wonen, maar kunnen ook snel in de stad zijn wanneer ze daar zin in hebben.

Met een kerkwoning in De Beukenhof hoeft u zich geen zorgen te maken om het onderhoud. Dit wordt namelijk voor de bewoners geregeld.

In de voormalige Sint-Servatiuskerk worden dertien ruime woningen gecreëerd. Het oude pand wordt helemaal gestript, waarna er moderne woningen voor in de plaats komen. Het gebouw is straks van zijn religieuze karakter af, op de mooiste en meest bijzondere elementen na natuurlijk. Die behouden we, zodat er een unieke mix van klassiek en modern ontstaat.