10-05-2016

13 mei: officiële start De Beukenhof

Over een tijd is Wijbosch een nieuw dorpsplein en een flink aantal moderne woningen rijker. Binnenkort wordt er namelijk gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe dorpsplein in het centrum. Tegelijkertijd start Abeco Vastgoedontwikkeling BV met de bouw van dertien woningen en de verbouwing van de voormalige Sint Servatiuskerk tot moderne kerkwoningen.

Officiële start
Op vrijdagmiddag 13 mei vindt de officiële start van deze twee projecten plaats. Om 16:00 beginnen de officiële handelingen. Geïnteresseerden zijn vanaf 15:30 van harte welkom in de voormalige Sint-Servatiuskerk. Na het officiële gedeelte zal de bouwstart feestelijk worden ingeluid in de kerk onder het genot van een hapje en een drankje.

Maak kennis met de patiowoningen, rijwoningen en kerkwoningen
In het hof van De Beukenhof worden zeven patiowoningen gebouwd. Deze woningen zijn levensloopbestendig, omdat ze compleet op de begane grond gebouwd zullen worden. Ideaal voor mensen die willen genieten van een moderne woning, maar toch alles gelijkvloers willen hebben.

De zes rijwoningen in De Beukenhof staan ook in het hof en worden verdeeld in blokken van drie huizen. Omdat er weinig verkeer zal zijn in De Beukenhof, zijn de rijwoningen ideaal voor jonge gezinnen. Hier kunnen kinderen binnenkort lekker buiten spelen en onbekommerd leren fietsen terwijl hun ouders genieten van een prachtige woning.

Tenslotte zijn er natuurlijk nog de unieke kerkwoningen, die in de voormalige Sint Servatiuskerk gerealiseerd zullen worden. Deze woningen zullen een prachtige mix van modern wooncomfort en authentieke elementen worden. Benieuwd naar alle ideeën? Kom dan langs en laat u informeren over de mogelijkheden van deze woningen!