14-04-2016

Nog maar een paar woningen beschikbaar

Wonen in een monumentaal, authentiek pand dat van binnen compleet gemoderniseerd is en zelf industriële elementen bevat? Voor veel mensen is dit een droom die nooit werkelijkheid kan worden. Een groot pand opkopen en compleet renoveren vraagt om een flinke investering. Ben jij iemand die altijd al in zo’n gaaf gebouw heeft willen wonen? Dan laat een kerkwoning in De Beukenhof al je dromen uitkomen!

De Sint Servatiuskerk heeft jarenlang dienst gedaan als kerk, maar dit jaar komt daar een einde aan. De kerk wordt compleet verbouwd zodat er dertien moderne woningen ontstaan. Het oude pand wordt helemaal gestript om plaats te maken voor ruime appartementen. Geen religieus karakter meer, maar industriële elementen en stoere materialen! Zo ontstaat er een perfecte mix van klassiek en modern.

Eén of twee woonlagen?
Er zijn negen kerkwoningen met meerdere verdiepingen en vier woningen die uit één woonlaag bestaan. Wil jij één van de bewoners worden van dit bijzondere project? Vraag dan snel naar de mogelijkheden! De verkoop van de kerkwoningen is gestart en gaat hard.

Buitenleven
Ben je een buitenmens? Dan kom je in De Beukenhof goed aan je trekken. Iedere kerkwoning heeft een eigen tuin of een balkon. Zo kun je altijd genieten als de zon schijnt. Bovendien ben je vanuit je huis zó in de bossen. Op eigen houtje sporten was nog nooit zo gemakkelijk én leuk.

Compleet opgeleverde kerkwoning
Iedere kerkwoning wordt compleet opgeleverd. Dat betekent dat jij je eigenlijk alleen nog maar druk hoeft te maken om de meubels die je in je woning wil hebben. Als toekomstig eigenaar van een kerkwoning kun je sowieso rekenen op een eigen berging, voldoende parkeergelegenheid, vloerverwarming, een luxe keuken en badkamer en behangklare wanden. Als de kerkwoning over iets minder dan een jaar af is, kun jij er dus meteen intrekken!

Contact
Denk je dat een kerkwoning iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere project.