26-04-2016

Fundering gestort bij De Beukenhof

In de laatste week van april wordt er druk gewerkt op het terrein van De Beukenhof. Op dit moment wordt namelijk de fundering gestort voor verschillende woningen van De Beukenhof. Hoewel het nu misschien nog moeilijk voor te stellen is, staat hier over een aantal maanden een flink aantal prachtige woningen.

Bij de voltooiing van het project is Wijbosch direct een volwassen hof met veel groen en weinig verkeer rijker. De kerk wordt flink onder handen genomen zodat er dertien authentieke woningen in ontstaan. Om de kerk en de pastoriewoning hun karakter te laten behouden, verandert er aan de buitenkant van deze panden vrijwel niets. De Beukenhof ontleent de fantastische sfeer, waarin klassiek en modern samenkomen, dan ook aan deze twee gebouwen.

Eind 2016 genieten van een nieuwe woning
In tegenstelling tot de kerk en de pastorie moeten de vrijstaande woningen, rijwoningen en patiowoningen nog helemaal opgebouwd worden. Nu de fundering is gestort en de officiële start van de bouw gepland staat, kunnen we stellen dat alles op schema ligt. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners deze kerst al genieten van hun nieuwe woning! Eind dit jaar zullen de patiowoningen en rijwoningen namelijk helemaal klaar zijn om bewoond worden. De bewoners van de kerkwoningen hoeven ook niet lang te wachten. De kerk zal naar verwachting drie tot vier maanden later, in het voorjaar van 2017, klaar zijn om bewoond worden.  

Wonen in De Beukenhof
Lijkt het wonen in De Beukenhof u ook wel wat? Wees er dan snel bij! Een groot aantal woningen is namelijk al voor aanvang van de bouw verkocht. De zes rijwoningen zijn bijvoorbeeld niet meer beschikbaar. Toch heeft u nog kans om een Beukenhof bewoner te worden. Op dit moment zijn er nog zeven kerkwoningen beschikbaar, drie vrijstaande woningen, en één patiowoning.

Kerkwoning
Wonen in een monumentaal pand dat van binnen van alle gemakken is voorzien? Deze unieke kans krijgen de toekomstige bewoners van de kerkwoningen in De Beukenhof. Authentiek en klassiek van buiten, modern en industrieel van binnen. Dit speciale project vraagt om speciale bewoners! Dat maakt de kerkwoning perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke ruimte die alleen nog maar stijlvol ingericht hoeft te worden. 

Vrijstaande woning
Een vrijstaande woning waar u de indeling en afwerking nog helemaal zelf kunt bepalen? Wanneer u niet op zoek bent naar een standaard, instapklare woning, dan is dit uw ideale huis. Hier is alles mogelijk!

Patiowoning
De patiowoning is modern en voorzien van alle gemakken. Bovendien wordt er in de patiowoning volop gebruik gemaakt van duurzame materialen. Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is de laatste patiowoning geknipt voor u. De bewoners van een patiowoning kijken uit op het binnenterrein van De Beukenhof.