21-04-2016

Officiële bouwstart De Beukenhof

Over twee weken gaat de bouw van De Beukenhof officieel van start. De plannen voor De Beukenhof, waar we maandenlang met man en macht aan gewerkt hebben, worden eindelijk gerealiseerd.

Op vrijdagmiddag 13 mei zal namelijk het officiële startsein voor de bouw van De Beukenhof gegeven worden. Onder andere wethouder Bart Claassen zal aanwezig zijn om de realisatie van De Beukenhof in te luiden. De officiële bouwstart van De Beukenhof valt samen met de start van de herinrichtingswerkzaamheden van het Dorpsplein. Wij kunnen niet wachten!

Eerste voorbereidingen
Net zoals de toekomstige bewoners van De Beukenhof zijn we erg blij dat de bouw van De Beukenhof officieel van start gaat. Op dit moment wordt er al hard gewerkt in het gebied rondom de Servatiuskerk in Wijbosch. De eerste voorbereidingen worden getroffen zodat er over twee weken grote stappen gezet kunnen worden in de bouw van De Beukenhof. Wanneer het officiële startsein voor de bouw is gegeven, kan er vanaf 13 mei dan ook meteen gestart met de bouw van de patiowoningen en de rijwoningen. Dat is maar goed ook, want bijna alle woningen zijn al verkocht!

Patiowoningen en rijwoningen
Het hof van De Beukenhof bestaat uit zeven patiowoningen. Deze woningen zijn levensloopbestendig, omdat ze compleet op de begane grond gebouwd zullen worden. Ideaal voor mensen die willen genieten van een moderne woning, maar toch alles gelijkvloers willen hebben. Naast de patiowoningen zullen ook de rijwoningen gebouwd worden. De zes rijwoningen staan ook in het hof en worden verdeel in twee blokken van drie huizen. Omdat er weinig verkeer zal zijn in De Beukenhof, zijn de rijwoningen ideaal voor jonge gezinnen. Hier kunnen kinderen binnenkort lekker buiten spelen en onbekommerd leren fietsen terwijl hun ouders genieten van een prachtige woning.